-Castellano- -English- -Français-

Set de Gòtic

 

 

A la ruta modernista de Barcelona, en ple barri gòtic, al costat de la catedral i molt a prop de l’antic barri jueu, a tocar del Portal de l’Àngel (un dels principals carrers comercials del país), trobem el Set de Gòtic.

En un magnífic edifici modernista obra de Puig i Cadafalch, se situa aquesta excel•lent xarcuteria-degustació amb capacitat per a més de 100 comensals, en un ambient immillorable. Deixa’t emportar per les recomanacions del nostre personal, el qual t’aconsellarà sempre que ho desitgis.

Viatja a l’època modernista en un dels dos amplis salons i viu l’ambient de principis del segle XX que tant va influir en la nostra ciutat.

Obert de 9 del matí a 12 de la nit, a excepció dels diumenges, que tanca per descans del personal. Pels esmorzars es pot gaudir d’una àmplia varietat d’entrepans, oferint cada dia un de diferent a un preu més que popular. El dinar, ja sigui de menú o a la carta, s’elabora cada dia amb els productes més frescos del mercat. Els sopars sempre compten amb un ambient distès i familiar.

Deixa’t emportar i regala’t una nova experiència pel paladar i la vista.

El gran equip del Set t’espera.

gotic gotic gotic
gotic gotic gotic

 

 
     
   

Web hecha por Javier (Javigafe)